Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

Caromi

 

Dutch Dakar Experience 2018

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 zullen we met onze eigen stand te vinden zijn op de Dutch Dakar Experience op het eiland van Maurik.
Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde maal op deze fantastische locatie georganiseerd en is op verschillende plaatsen aangepast, zodat het geheel nog groter en spectaculairder zal zijn.

 

 

Bij Caromi staan we midden in de bedrijfswagenmarkt en horen we dagelijks wat de wensen en vragen zijn van onze klanten.

Als we een bijdrage kunnen leveren in het meedenken naar een oplossing, dan zullen we dat altijd doen.

Onze jarenlange kennis en ervaring heeft al veel mooie oplossingen opgeleverd in de vorm van eigen producten en productaanpassingen.

Vraag gerust eens naar onze eigen specials zoals de bankschroefslede, jerrycankantelaar, stamperhouder of liftgear. Ook voor bevestigingsmiddelen

zoals spanstangen, spanbanden, sjorogen of bevestigingsrails kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

We houden u op de hoogte.

Caromi is importeur geworden van de ShoulderSink. Dit is een compacte module, waarin een complete set voor het wassen van de handen is geïntegreerd.

De module is universeel en eenvoudig te monteren in elk type bedrijfswagen.

Mocht u de ShoulderSink graag eens beter bekijken of bespreken? Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan uw bedrijf door onze buitendienst.

 

 

Maken uw klanten ondertussen al gebruik van de meest compacte handenwasunit die op de markt verkrijgbaar is?

U kunt bij ons ook eenvoudig de navullingen bestellen voor uw zeep, desinfectiemiddel of intensieve handreiniger.

De originele flacons worden per item per 16 stuks verpakt in een doos geleverd.

Vragen over de producten of bestelling zien wij graag tegemoet.

 

 

 

 

De eerste gegevens voor het maken van de laadruimtebeschermingsmiddelen van de nieuwe Volkswagen Crafter en de MAN TGE zijn ondertussen al weer ingemeten en te vinden op onze webshop.

Is het door u gezochte product nog niet zichtbaar op onze webshop? Neem gerust even contact met ons op zodat we samen met u kunnen bekijken of dit we dit toch al kunnen leveren. 

 

 Team Caromi