Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

Caromi

 

 

De nieuwe Mercedes Sprinter is nu ook vindbaar op onze webshop.

Sinds de introductie van de nieuwe Mercedes Benz Sprinter hebben we al veel meetwerk verricht, waardoor we onze database weer flink uitgebreid hebben met

de nieuwste producten voor dit model.

Aangezien de L2 er nu in een voor- als achterwiel aangedreven uitvoering is, is het aan te raden om goed na te zien voor welk type u materialen wil bestellen. 

Mocht u hier advies bij willen hebben, dan kunt u altijd even navraag doen bij één van onze collega's of u kunt even onze 'auto informatie' tool raadplegen op de website.

 

 

 

 

 

Bij Caromi staan we midden in de bedrijfswagenmarkt en horen we dagelijks wat de wensen en vragen zijn van onze klanten.

Als we een bijdrage kunnen leveren in het meedenken naar een oplossing, dan zullen we dat altijd doen.

Onze jarenlange kennis en ervaring heeft al veel mooie oplossingen opgeleverd in de vorm van eigen producten en productaanpassingen.

Vraag gerust eens naar onze eigen specials zoals de bankschroefslede, jerrycankantelaar, stamperhouder of liftgear. Ook voor bevestigingsmiddelen

zoals spanstangen, spanbanden, sjorogen of bevestigingsrails kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

We houden u op de hoogte.

Caromi is importeur geworden van de ShoulderSink. Dit is een compacte module, waarin een complete set voor het wassen van de handen is geïntegreerd.

De module is universeel en eenvoudig te monteren in elk type bedrijfswagen.

Mocht u de ShoulderSink graag eens beter bekijken of bespreken? Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan uw bedrijf door onze buitendienst.

 

 

Maken uw klanten ondertussen al gebruik van de meest compacte handenwasunit die op de markt verkrijgbaar is?

U kunt bij ons ook eenvoudig de navullingen bestellen voor uw zeep, desinfectiemiddel of intensieve handreiniger.

De originele flacons worden per item per 16 stuks verpakt in een doos geleverd.

Vragen over de producten of bestelling zien wij graag tegemoet.

 

 

 

 

De eerste gegevens voor het maken van de laadruimtebeschermingsmiddelen van de nieuwe Volkswagen Crafter en de MAN TGE zijn ondertussen al weer ingemeten en te vinden op onze webshop.

Is het door u gezochte product nog niet zichtbaar op onze webshop? Neem gerust even contact met ons op zodat we samen met u kunnen bekijken of dit we dit toch al kunnen leveren. 

 

 Team Caromi