Let op! In verband met de overgang naar de nieuwe webshop kunnen de getoonde prijzen afwijken. Vraag naar de huidige geldende prijzen bij onze verkoop per mail via info@caromi.nl

Documentkisten

De opbergruimte in de cabine van een bedrijfswagen is beperkt. Door middel van een documentenkist die tussen de voorstoelen gemonteerd kan worden, wordt er een mogelijkheid gecreëerd om eenvoudig uw documenten of laptop op te bergen. Momenteel bieden we voor de meest voorkomende voertuigen een dergelijke opbergmogelijkheid tussen de voorstoelen. Indien u voor uw voertuig onverhoopt nog geen documentenkist in onze lijst ziet staan, neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Houten inrichtingen

Om de laadruimte efficiënt in te richten, hebben wij standaard modules ontwikkeld om daarmee aan de persoonlijke wens van u of uw klant te kunnen voldoen. De modules zijn er in diverse afmetingen en al dan niet voorzien van afsluitbare koffers en of opbergbakjes.

Materiaal mogelijkheden

Betonmultiplex (Fins berken) 12mm met een toplaag dubbelzijdig fenolfilm (lichtbruin, glad) Naast de standaard modules vervullen wij ook uw aanvullende "maatwerk" wensen ten aanzien van inrichting, beveiliging en/of elementaire accessoires om de wagen helemaal "bedrijfsklaar" te maken.

Liftgear

Een volledig mechanische lift speciaal ontwikkeld om de zogeheten 'stamper', ongeacht het merk, in en uit het voertuig te tillen. De benodigde tilkracht blijft hiermee ten allen tijde onder de ARBO-norm. Nadat de stamper in de auto getild is, kan het eenvoudig vastgezet worden in de liftgear.
De liftgear is moeiteloos door één persoon te bedienen en uw apparatuur staat zo vast als een huis.

  • De benodigde tilkracht blijft onder de ARBO-norm
  • Universeel voor alle merken stampers
  • De stampersteun is geïntegreerd
  • Door één persoon te bedienen
  • In vrijwel alle voertuigen te monteren
  • Aan te passen naar linkshandige bediening
  • CE-gekeurd

Triller steun

Deze steun is speciaal ontwikkeld om de zogeheten ‘stamper of triller’, vast te zetten in uw voertuig.
De steun is eenvoudig verstellen, zodat deze geschikt is voor elk merk en type triller.
Informeer naar onze prijzen.

Hoogte steun: 900 mm
Diepte (voet): 284 mm

Bankschroefslede

Door middel van een deze bankschroefslede op een verhoogd plateau, kunt u in een handomdraai buiten het voertuig gebruik maken van de bankschroef.
De sterke traploos verstelbare constructie kan eenvoudig gemonteerd worden op de vloer/bodem van de auto.
Informeer naar onze prijzen.

Hoogte plateau: 400 mm
Lengte (ingeschoven): 1174 mm