FAQ

Caromi heeft een overzicht gemaakt van vragen die veel voorkomen bij onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Is het nodig om alle voertuiggegevens in te voeren na de selectie van het merk en type voertuig?

De invoer van de voertuiggegevens zoals lengte, hoogte, aandrijving, enz. zorgt voor een filtering in het volgende selectieveld. Het is een hulpmiddel om specifieker te kunnen zoeken in onze beschikbare producten. Soms is het beter om juist niet te veel gegevens in te voeren (als filter), want dat beperkt het aantal beschikbare producten in het volgende veld.

Hoe kan ik het beste de raam en deurpanelen vastzetten?

Houten raam en deurpanelen kunnen zowel worden vastgezet met kit als met onze paneelklemmen
Kunststof panelen worden altijd gemonteerd met paneelklemmen.

Hoe weet ik of ik de juiste montagemiddelen heb?

Bij het bestellen van onze artikelen kunt u altijd de juiste bevestigingsmiddelen mee bestellen.
Geef dit even aan op uw bestelling en wij zorgen ervoor.

Ik kan het juiste product niet vinden op de webshop

Mocht u het door u gezochte product niet vindbaar zijn op onze webshop, dan kunt u het beste even contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij kunnen voor u nazien waarom dit product nog niet zichtbaar is op de shop.
In sommige gevallen dient het specifieke item nog ingemeten te worden. Het kan ook zijn dat uw product een special betreft, die we voor u kunnen uitwerken.

Waarmee kan ik de vloer uitvullen alvorens ik de bus ga inrichten?

Onze vloeren worden altijd voorzien van de nodige uitvulstroken indien de wagenvloer erg ongelijk is. Hierdoor bespaart u als inbouwer veel tijd bij het zoeken naar het juiste uitvul materiaal en kunt u direct aan de slag.

Wat zijn de extra kosten voor het leveren van de materialen op het afleveradres?

Mits wij de bestelde materialen in kunnen plannen in onze wekelijkse route of dat deze als pakket verstuurd kunnen worden met de pakketdienst, leveren wij alles franco huis.
Mocht uw levering extra spoed hebben, dan kan dit in overleg met ons eventueel afgehaald worden bij onze vestiging.

Hoe weet ik waar de vloeren en wanden vastgeschroefd kunnen worden in het voertuig?

Al onze laadruimtebeschermingsmiddelen kunnen geleverd worden met de benodigde bevestigingsmiddelen, zodat deze direct gemonteerd kunnen worden. Als de geleverde materialen vastgeschroefd dienen te worden bij de montage, dan zijn deze voorzien van markeringen op de juiste plekken. Materialen die als bouwpakket worden geleverd, zoals Lat-om-Lat, zijn voorzien van de juiste handleiding.