Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

 

Wij zijn producent / leverancier van in- en ombouwproducten voor carrosseriebouwers, garagebedrijven, importeurs en bedrijfswageninrichters.

Voor alle standaard lichte bedrijfswagens tot 3.500kg leveren wij nagenoeg het complete pakket ter bescherming van de laadruimte van bedrijfswagens (antislipvloeren, zijwanden, deurpanelen, lat om lat en raamroosters).

De basis hiervoor ligt in ons unieke en zeer tijdbesparende, mobiele 3D inmeetsysteem en de computergestuurde CNC freesbank van uitzonderlijke afmeting. Deze combinatie zorgt ervoor dat vloeren en wanden voor elk merk en type bedrijfswagen, ongeacht het benodigde aantal, altijd snel, perfect passend worden gemaakt.

Op onze site krijgt u door middel van het selecteren van het door u gewenste voertuig, een overzicht van de specifieke onderdelen die wij voor het betreffende voertuig in ons assortiment hebben. Middels een aan te vragen inlogcode kunt u online uw offerte maken of uw bestelling plaatsen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar als u een bepaald product niet op onze site kunt vinden of als u specifieke wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of we u verder kunnen helpen.

Caromi: vakwerk dat de winstgevendheid van uw werkplaats verhoogt.