Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

 

  

Onder de aandacht:

Caromi loopt reeds vele jaren voorop met het meest uitgebreide assortiment kunststof laadruimtebeschermingsmiddelen. Hiermee voorzien we onze klanten van extreem lichte en sterke materialen, zodat zij hiermee de meest geschikte producten tot hun beschikking hebben voor het inrichten van bedrijfswagens volgens de meest recente richtlijnen

Bij de productie van onze artikelen uit PP kunststof doen wij geen enkele concessie en maken wij altijd gebruik van de meest hoogwaardige PP platen die in de markt verkrijgbaar zijn. Deze platen zijn 4,8mm dik, kleurvast, voorzien van een dubbelzijdig generfde krasvaste toplaag en hebben een gewicht van 1800 gram per m2. Deze extreem hoge kwaliteit maakt onze producten uitermate geschikt voor het gebruik in bedrijfswagens.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf heden kunt u bij ons ook laadruimtebescherming vinden voor de Saic Maxus eDeliver3.

We hebben zowel de L1 als de L2 ingemeten.

Mocht u vragen hebben i.v.m. klantspecials of producten die u nog niet kunt vinden op onze webshop, bel dan gerust.  

Team Caromi

 

Bij Caromi staan we midden in de bedrijfswagenmarkt en horen we dagelijks wat de wensen en vragen zijn van onze klanten.

Als we een bijdrage kunnen leveren in het meedenken naar een oplossing, dan zullen we dat altijd doen.

Onze jarenlange kennis en ervaring heeft al veel mooie oplossingen opgeleverd in de vorm van eigen producten en productaanpassingen.

Vraag gerust eens naar onze eigen specials zoals de bankschroefslede, jerrycankantelaar, stamperhouder of liftgear. Ook voor bevestigingsmiddelen

zoals spanstangen, spanbanden, sjorogen of bevestigingsrails kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

We houden u op de hoogte.

 

 

 

 

 

Maken uw klanten ondertussen al gebruik van de meest compacte handenwasunit die op de markt verkrijgbaar is?U kunt bij ons ook eenvoudig de navullingen bestellen voor uw zeep, desinfectiemiddel of intensieve handreiniger. De originele flacons worden per item per 16 stuks verpakt in een doos geleverd.

Vragen over de producten of bestelling zien wij graag tegemoet.