Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

 

Separatiewand Volkswagen Caddy Cargo 250mm

 

Vanaf heden hebben we de extra verdiepte separatiewand voor de nieuwe VW Caddy Cargo ook in ons assortiment. Dit schot is ook leverbaar met ruitje en biedt door zijn extra grote verzet naar achteren meer zitcomfort voor langere bestuurders.

Door de robuuste en vlakke constructie is het schot uitermate geschikt voor montage van materialen of inrichting en draagt het bij aan het rijcomfort en de veiligheid van de chauffeur. 

     

 

Vanaf heden kunt u bij Caromi ook de materialen bestellen voor de nieuwe Volkswagen Caddy cargo. Onze engineers hebben met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de laadruimtebeschermingsmiddelen ingemeten voor deze nieuwe bedrijfswagen.

Uiteraard kunnen wij naast onze basisproducten ook in diverse additionele producten en materiaalsoorten voorzien.

Door de werkzaamheden aan onze webshop kan het zijn dat u de meest recente voertuigen (zoals deze nieuwe Caddy) momenteel niet kunt vinden. 

Neem wel gerust contact op met onze verkoopafdeling, zodat zij u verder kunnen helpen met prijzen en bestellingen. 

  

Team Caromi

 

 

 

 

 

Vanaf heden kunt u bij ons ook laadruimtebescherming vinden voor de Saic Maxus eDeliver3.

We hebben zowel de L1 als de L2 ingemeten.

Mocht u vragen hebben i.v.m. klantspecials of producten die u nog niet kunt vinden op onze webshop, bel dan gerust.  

Team Caromi

  

Onder de aandacht:

Caromi loopt reeds vele jaren voorop met het meest uitgebreide assortiment kunststof laadruimtebeschermingsmiddelen. Hiermee voorzien we onze klanten van extreem lichte en sterke materialen, zodat zij hiermee de meest geschikte producten tot hun beschikking hebben voor het inrichten van bedrijfswagens volgens de meest recente richtlijnen

Bij de productie van onze artikelen uit PP kunststof doen wij geen enkele concessie en maken wij altijd gebruik van de meest hoogwaardige PP platen die in de markt verkrijgbaar zijn. Deze platen zijn 4,8mm dik, kleurvast, voorzien van een dubbelzijdig generfde krasvaste toplaag en hebben een gewicht van 1800 gram per m2. Deze extreem hoge kwaliteit maakt onze producten uitermate geschikt voor het gebruik in bedrijfswagens.  

 

 

 

 

 

Bij Caromi staan we midden in de bedrijfswagenmarkt en horen we dagelijks wat de wensen en vragen zijn van onze klanten.

Als we een bijdrage kunnen leveren in het meedenken naar een oplossing, dan zullen we dat altijd doen.

Onze jarenlange kennis en ervaring heeft al veel mooie oplossingen opgeleverd in de vorm van eigen producten en productaanpassingen.

Vraag gerust eens naar onze eigen specials zoals de bankschroefslede, jerrycankantelaar, stamperhouder of liftgear. Ook voor bevestigingsmiddelen

zoals spanstangen, spanbanden, sjorogen of bevestigingsrails kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

We houden u op de hoogte.