home nieuws Caromi Courant bericht

Caromi Courant bericht

Het is alweer enige tijd geleden dat u een nieuwsbrief van Caromi heeft ontvangen.

Door de enorme drukte op de bestelautomarkt in verband met de introductie van BPM op zakelijke bestelauto’s draait onze productie sinds het laatste kwartaal van vorig jaar op volle toeren. Met al onze energie hebben we hard gewerkt om de grote stroom aan extra aanvragen van onze klanten te verwerken.

Ondanks de tomeloze inzet van ons team zijn onze levertijden in de laatste maanden van 2024 helaas toch opgelopen. Uiteraard doen we er alles aan om iedereen zo snel mogelijk van de juiste producten te voorzien zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Als de voorspelling van 95 duizend verkochte bedrijfsauto’s in 2024 uitkomt, verwachten we ook in de komende maanden een piek in aanvragen. We hopen op uw begrip als we in deze periode toch wat extra geduld van u vragen bij het leveren van onze producten.

Om zo goed mogelijk aan uw gewenste leverdatum te kunnen voldoen, helpt het ons verkoopteam enorm als u uw bestellingen tijdig doorgeeft.

Daarnaast willen we u informeren dat ons verkoopteam op vrijdagmiddag 14 juni vanaf 15:00 uur niet telefonisch bereikbaar is in verband met een teamuitje.