home nieuws Lichter laden, efficiënter rijden, en succesvol ondernemen!

Lichter laden, efficiënter rijden, en succesvol ondernemen!

Met de naderende veranderingen in de belastingwetgeving voor bestelauto's is het tijd om vooruit te kijken en te investeren in slimme oplossingen voor onze bedrijfswagens. Vanaf 2025 zal de bpm-vrijstelling voor bestelauto's worden afgeschaft, met uitzondering van elektrische voertuigen. Dit betekent dat het essentieel wordt om de efficiëntie van onze bedrijfswagens te maximaliseren, en daarbij spelen lichtgewicht wanden en vloeren een cruciale rol.

Waarom lichtgewicht? Door de laadruimte van onze bedrijfswagens zo licht mogelijk te houden, kunnen we direct profiteren van verschillende voordelen. Een lichter voertuig betekent een hoger laadvermogen, een grotere actieradius en minder slijtage op remmen en banden. Bovendien kunnen lichtere voertuigen ook zorgen voor een verhoogde wendbaarheid en betere brandstofefficiëntie, wat resulteert in lagere operationele kosten op de lange termijn.

Bij Caromi begrijpen we de behoefte aan innovatieve oplossingen die inspelen op deze veranderingen in de markt. Onze complete selectie kunststof laadruimtebeschermingsmiddelen biedt de perfecte oplossing voor elke type bedrijfswagen. Van wanden tot vloeren, onze producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, efficiëntie en prestatieverbetering.

Benieuwd hoe onze lichtgewicht producten jouw bedrijfswagen kunnen transformeren? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies. En vergeet niet, als je al klant bent, kun je onze lichtgewicht kunststofproducten gemakkelijk vinden in onze webshop.

Maak je klaar voor de toekomst van bedrijfswagens - lichter laden, efficiënter rijden, en succesvol ondernemen! #Bedrijfswagens #Efficiëntie #Innovatie #Caromi