home nieuws De nieuwe elektrische Opel Movano

De nieuwe elektrische Opel Movano

De nieuwe elektrische Opel Movano-e komt eraan!

Opel is recentelijk begonnen met de verkoop van de lang verwachte Opel Movano-e. Dit model is gebaseerd op de elektrische versie van de Fiat Ducato. Kopers van dit nieuwe model hebben de keuze uit vier lengtes (L1-4) en 3 hoogtes (H1-3). Met een maximale volume tot 17 m³ is de Movano-e geschikt voor bijna elke transporttaak. Echter is het elektrisch model zwaarder dan zijn verbrandingsmotor broertje, de lichtste variant heeft namelijk een bruto startgewicht van 2.800 KG.

De nieuwe Movano-E is verkrijgbaar in een 37 of 70 KWH accupakket met een actieradius (volgens WLTP) van 117 of 224 kilometer. Met een vermogen van 90 KW haalt dit model een topsnelheid van 110 Km/u.

Caromi draagt een steentje bij om te voorkomen dat de Movano-E boven het maximale toegestane gewicht van 4.250kg terecht komt. Door middel van onze extreem licht gewicht kunststoffen wanden en bodemplaten houdt u voldoende laadcapaciteit over voor al uw materialen en gereedschap. Uiteraard kunnen wij de nieuwe bedrijfswagen voorzien van onze traditionele en additionele producten en materialen.

Alle varianten van de Movano-e zijn door ons zorgvuldig ingemeten voor deze nieuwe bedrijfswagen.